Käsityön lukiodiplomi 2011-2012

"Analyse blogs, name your looks: Analysoi muoti-, vaatetus ja harrastusblogien antamaa kuvaa tämän päivän tyyleistä. Nimeä, suunnittele ja tee näkyväksi oma tyylisi. Valmista jokin osa tyylikokonaisuudestasi."

perjantai 13. huhtikuuta 2012

työn kasaaminen ja vetoketjujen lisääminen

Terve (:
Ommeltuani sivusaumat, olkasaumat ja muotolaskokset ja  käytössä olevan vetoketjun taakse niin työ oli tuossa vaiheessa. Ongelmia ei vielä ole suuremmin tullut vastaan.


Koristeena olevia vetoketjuja ommellessa ilmestyi arvattavia ongelmia. Vetoketju "kiemurtelee"  eri tavalla kuin kangas. Mekko ei enään istu niin hyvin kuin ennen vetoketjuja. Ongelmia istuvuuden kansssa oli varsinkin takana vetoketjujen risteyksessä ja vasemmssa ala reunassa. Toivottavasti työn aikana keksin keinot miten vetoketju muhkurat pystyy tasoittamaan.

 

Vetoketjujen lisäämisen jälkeen työ näyttää entistä enemmän minun tyyliseltä ja itsetehdyltä. Omaperäisyys ei näy kaikissa tekemissäni töissä, koska usein tavoitteeni on tehdä vaate, josta ei näy että se on itsetekemä. Tässä työssä kuitenkin idea on sen verran "outo", ettei kadulla ihan heti tule edes saman tyylistä vaatetta vastaan.

Seuraavaksi on vuoren ompelu ja "viimeitelyt".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti