Käsityön lukiodiplomi 2011-2012

"Analyse blogs, name your looks: Analysoi muoti-, vaatetus ja harrastusblogien antamaa kuvaa tämän päivän tyyleistä. Nimeä, suunnittele ja tee näkyväksi oma tyylisi. Valmista jokin osa tyylikokonaisuudestasi."

tiistai 25. lokakuuta 2011

Suunnitelman hiominen :)

Päätin, että teen tämän tyylisen vaatteen johon lisään vaativuutta esim. tilkkuraidoillla. Työhön haluan painijan selän, hupun ja alas pussituksen. Haluan, että työstä tulee urheilullisen tyylinen ja että sitä voi käyttää mekkona tai tunikana :)

Materiaalia en ole vielä päättänyt ja sen kanssa tulee olemaan ongelmia, koska raidat ajattelin tehdä vanhoista leiripaidoista, jotta työhön tulisi mukaan kierrätystä. Leiripaidat ovat 100% puuvillaa. Itse työn haluaisin tehdä urheilullisemmasta materiaalista kuten kuvassa, enkä tiedä kuinka kankaita voi yhdistellä siististi. Käynti kangas kaupassa vois helpottaa tilannetta :)

Tässä pari alustavaa suunnitelmaa :) ajattelin että voisin lisätä työhön vielä jotain vetoketjujen avulla. Toivottavasti saan työstä tarpeeksi isotöisen.



Seuraavaksi täytyisi tehdä lopullinen suunnitelma ja siihen liittyen erilaiset kokeilut. Lisäksi täytyisi suunnitella asukokonaisuus tämän vaatteen ympärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti